Доступність посилання

ТОП новини

АТО: за минулу добу бойовики 21 раз застосовували зброю проти ЗСУ


Впродовж минулої доби проросійські бойовики на Донбасі 21 раз застосовували зброю проти бійців сил АТО. Більше половини таких епізодів зафіксовано в темну пору доби, повідомили у понеділок в прес-центрі штабу АТО на сторінці у Facebook.

За даними штабу, обстріли сепаратисти здійснювали біля Опитного, Авдіївки, Старогнатівки, Широкина, Зайцева, Майорська, Ленінського, Луганського

«В бік Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, противник здійснив декілька пострілів із забороненого Мінськими домовленостями озброєння танку. Російсько-терористичні війська не порушували умови припинення вогню лише на Луганщині», – йдеться в повідомленні.

Про постраждалих в результаті обстрілів українських військових не повідомляється.

Оновлених даних про те, як минула ніч на Донбасі станом на ранок понеділка не надають ні сайти луганських, ані донецьких сепаратистів. Напередодні останні заявляли, що ЗСУ обстріляли околиці Горлівки, а український снайпер убив «ополченця ДНР».

Наприкінці минулого року на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську досягли домовленості про черговий, уже шостий режим тиші на Донбасі, що мав почати діяти в ніч на 23 грудня 2015 року, але повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в його порушенні і заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG