Доступність посилання

ТОП новини

Снігоприбиральна техніка в столиці не припиняє роботу з ночі неділі – КМДА


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У Київській міській державній адміністрації повідомляють, що снігоприбиральна техніка у столиці, яка виїхала на вулиці минулої ночі, станом на ранок понеділка продовжує працювати на розчищенні вулиць. Про це йдеться в повідомленні на сайті КМДА.

«У зв'язку із погіршенням погодних умов (11 січня у Києві – налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця) сьогодні з 7:30 обмежено в'їзд великогабаритної техніки в місто Київ. Це дозволить снігоприбиральній техніці, яка з ночі працює на вулицях міста, оперативно здійснювати прибирання та уникнути утворення заторів», – йдеться в повідомленні.

На сайті столичної мерії повідомляли, що до прибирання снігу в Києві залучили понад півтисячі одиниць спецтехніки. Там також нагадали, що на в’їздах до Києва для водіїв облаштовані пункти обігріву.

В українському гідрометцентрі повідомили, що вранці 11 січня у Києві очікується сильний сніг, приріст висоти снігу – 5-10 сантиметрів, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу.

Сьогодні, як очікується, завершується відпустка міського голови Києва Віталія Кличка, яка тривала 11 календарних днів з 29 грудня 2015 року до 10 січня 2016-го. У соцмережах брат столичного мера Володимир Кличко розмістив напередодні світлину, де вони з Віталієм відпочивають на одному з, імовірно, європейських гірськолижних курортів.

XS
SM
MD
LG