Доступність посилання

ТОП новини

У Туреччині затримані троє росіян, дипломати з’ясовують причини затримання


12 січня в Стамбулі внаслідок вибуху загинули 10 людей, у причетності до теракту підозрюють угруповання «Ісламська держава»
12 січня в Стамбулі внаслідок вибуху загинули 10 людей, у причетності до теракту підозрюють угруповання «Ісламська держава»

Консульство Росії в турецькому місті Анталія підтвердило затримання трьох росіян. Про це 13 січня повідомляє російська державна інформагенція «РИА Новости».

«Ми підтверджуємо факт затримання трьох громадян Російської Федерації. Причини їх затримання уточнюються», – передає агенція слова консула Олександра Толстопятенка.

Поліція також вилучила документи і компакт-диски під час обшуку в приміщеннях, де перебували затримані, повідомило турецьке агентство Dogan 13 січня.За цим повідомленням, росіяни ймовірно мали контакт із бойовиками угруповання «Ісламська держава» в зоні конфлікту і надавали їм матеріально-технічну підтримку.

12 січня поліція Туреччини провела затримання кількох десятків людей за підозрою в причетності до угруповання «Ісламська держава».

Саме це угруповання вважають причетним до вибуху у туристичному центрі Стамбула, який забрав життя 10 людей, більшість із яких були громадянами Німеччини. Ще 15 людей були поранені.

XS
SM
MD
LG