Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі втрат серед українських військових немає – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, вчора сепаратисти двічі відкривали вогонь з гранатометів поблизу Кримського і Трьохізбенки.

На донецькому напрямку тривають бойові дії низької інтенсивності по всій лінії розмежування, повідомив речник АТО.

«Тактика противника залишається незмінною – провокативні обстріли наших передових позицій з використанням стрілецької зброї та гранатометів. Найбільш довготривалі обстріли окупантів вчора відбулися у Майорську, Троїцькому та Пісках», – сказав він.

Лисенко також зазначив, що на маріупольському напрямку вчора було абсолютно спокійно.

Бойовики угруповання «ДНР» заявляють, що сьогодні вранці українські військові обстріляли територію Донецького аеропорту, а сепаратисти угруповання «ЛНР» заявляють, що вчора українські військові обстріляли перехрестя біля Слов’яносербська

Наприкінці минулого року на засіданні Тристоронньої контактної групи в Мінську досягли домовленості про черговий, уже шостий режим тиші на Донбасі, що мав почати діяти в ніч на 23 грудня 2015 року, але повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в його порушенні і заперечують звинувачення на свою адресу.

XS
SM
MD
LG