Доступність посилання

ТОП новини

Адміністрація президента не приховує дані про відвідувачів – Порошенко


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Адміністрація президента працює абсолютно прозоро. Так президент України Петро Порошенко відповів на питання програми «Схеми» (спільного проекту Радіо Свобода та UA:Перший) Михайла Ткача про те, чому Адміністрація президента приховує дані про відвідувачів президента та Клубу президента.

«Не шукайте чорну кішку в темній кімнаті там, де її немає. Адміністрація президента працює абсолютно прозоро. Я особисто буду оприлюднювати… Я перевірю законодавство, але я думаю, що можуть бути випадки, коли окремі мої політичні, в тому числі зовнішньополітичні, зустрічі оприлюднюватися не будуть», – заявив він.

«Але я, безумовно, подивлюся… Мені невідомі факти, принаймні, – я щиро кажу, я не готовий був до цього запитання – мені невідомі факти, коли будь-який гість не повідомляється або ми відмовляємося від коментарів. Це відповідальність Адміністрації, я ще раз це перевірю», – додав президент.

Раніше знімальна група «Радіо Свобода» провела два дні біля Адміністрації президента Петра Порошенка.

Під час експерименту журналіст Сергій Андрушко дізнався, що президентська охорона досі заважає знімати його кортеж, а найцікавіші відвідувачі (наприклад, Геннадій Кернес) приходять до глави держави вночі.

XS
SM
MD
LG