Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу загиблих серед українських військовослужбовців немає, двоє поранені – речник АТО


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій в зоні АТО загиблих серед українських військовослужбовців немає, двоє були поранені. Про це повідомив речник штабу АТО Андрій Лисенко. За його словами, найбільше порушень режиму тиші було зафіксовано напередодні на донецькому напрямку, а також на маріупольському.

«Найбільш неспокійно вчора було поблизу Новгородського, де противник двічі застосував 82-міліметрові міномети, а також стріляв ворожий снайпер Противник неодноразово порушував режим тиші поблизу Мар’їнки, як в світлу, так і в темну пору доби…Також бойовики порушили перемир’я на наших передових рубежах східніше лінії Талаківка – Лебединське», – повідомив Лисенко, додавши, що на луганському напрямку боїв не було.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах заявляють, що ЗСУ відновили мінометний обстріл території донецького аеропорту, і через їх нічні обстріли постраждало 10 будинків Комінтернові, один повністю згорів. Так звана «народна міліція ЛНР» стверджує, що ЗСУ тричі за добу обстріляли територію, яку сепаратисти контролюють.

13 січня після завершення засідання Тристоронньої контактної групи спеціальний представник ОБСЄ у цій групі Мартін Сайдік повідомив, що сторони конфлікту в Україні знову спробують повністю припинити вогонь з 14 січня. Проте повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG