Доступність посилання

ТОП новини

АТО: за минулу добу загиблих чи поранених на Донбасі українських військових немає 


©Shutterstock
©Shutterstock

В інформаційно-аналітичному центрі РНБО у суботу повідомили, що за минулу добу внаслідок бойових дій в зоні проведення АТО жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Як йдеться на сайті центру, попри обстріли на донецькому й луганському напрямках, все ж найскладніша ситуація напередодні була на маріупольскому напрямку.

«Бойовики зосередили вогонь на позиціях сил АТО біля Мар’їнки. Перші обстріли почалися у глибоку ніч і з невеликими інтервалами продовжувалися протягом дня. Бойовики використовували і заборонене мирними угодами озброєння, зокрема 82 і 120-міліметрові міномети», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники також зафіксували проліт двохбезпілотників бойовиків на напрямку Маріуполь-Костянтинівка, зазначили в РНБО.

Сайти угруповання «ДНР» повідомляють, що ніч у прифронтових містах і районах, які контролюють бойовики, минула без обстрілів. Така звана «народна міліція ЛНР» стверджує, що ЗСУ розмістили велику кількість важкої військової техніки в балці Кошарна біля села Сокільники Слов'яносербського району, що на лінії розмежування.

13 січня після завершення засідання Тристоронньої контактної групи спеціальний представник ОБСЄ у цій групі Мартін Сайдік повідомив, що сторони конфлікту в Україні знову спробують повністю припинити вогонь з 14 січня. Проте повідомлення про порушення режиму припинення вогню продовжують надходити. Сторони конфлікту на Донбасі звинувачують одна одну в порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG