Доступність посилання

ТОП новини

У Києві для родин загиблих захисників Донецького аеропорту організували вечір пам’яті


У Києві влаштували вечір пам’яті «кіборгів» (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:58 0:00

У столичному Будинку офіцерів у суботу, 16 січня, розпочався благодійний проект «Вечір пам’яті останніх захисників ДАП «Легендарні герої – «кіборги», започаткований родинами загиблих героїв за сприяння благодійників та громадських активістів.

На захід, у якому взяли участь близько 140 членів родин загиблих з усієї країни, прибули також військові, волонтери, громадські активісти, священики та меценати.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, відзнаки родичам загиблих героїв вручали представники духовенства. На заході також демонстрували фото- і відеоматеріали про оборону Донецького аеропорту. Ввечері запланували концерт за участю Ади Роговцевої, Олега Скрипки, Олексія Горбунова, Тараса Компаніченка, Олексія Мочанова, гуртів «Шабля» і «Буття».

Завершиться вечір пам’яті за загиблими «кіборгами» поминальною вечерею.

19 – 20 січня 2015 року внаслідок підриву терміналу Донецького аеропорту загинув 51 український боєць. Оборона летовища тривала понад 240 днів.

Напередодні річниці загибелі останніх захисників аеропорту президент Петро Порошенко у суботу також відзначив посмертно нагородами п’ятьох бійців.

XS
SM
MD
LG