Доступність посилання

ТОП новини

Через негоду до Дніпропетровська закрили в’їзд вантажівкам


Прибирання снігу у Дніпропетровську
Прибирання снігу у Дніпропетровську

Через рясний снігопад і снігові замети до Дніпропетровська перекрили в'їзд вантажному транспорту. Про це в неділю повідомив директор департаменту взаємодії із правоохоронними органами міської ради Олександр Свіренко.

За його даними, фурам забороненої в’їздити на шести основних напрямках. «Для великогабаритного транспорту закрито Запорізький, Донецький, Полтавський, Київський, Синельниківський напрямки в'їзду до міста, а також напрямок зі сторони житломасиву «Перемога». У місті перебувають фури, які стоять під розгрузку біля великих супермаркетів», – зазначив посадовець.

За його інформацією, поки масштабних заторів на дорогах Дніпропетровська немає.

У міськраді також поінформували, що у неділю дороги міста очищують від снігу 78 машин. Снігоприбиральна техніка працюватиме цілодобово. До розчищення подвір’їв біля будинків та магазинів долучились двірники.

Комунальні служби міста попросили водіїв не паркувати авто у місцях, де вони заважатимуть снігоприбиральним роботам.

Водночас в Дніпропетровській облдержадміністрації оприлюднили звернення до громадян у разі потрапляння в замети телефонувати до оперативних чергових ОДА, правоохоронних органів та служби автодоріг.

Державна служба з надзвичайних ситуацій 17 січня закликала громадян обмежити користування власним транспортом через погіршення погодних умов. Вітер, опади у вигляді снігу чи мокрого дощу, ожеледь очікуються у неділю-понеділок на більшості території України – крім західних областей.

XS
SM
MD
LG