Доступність посилання

ТОП новини

АТО: найбільше збройних провокацій бойовики здійснили біля Горлівки, за минулу добу 48 обстрілів


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО у понеділок повідомили, що бойовики продовжили за минулу добу обстрілювати позиції ЗСУ, порушивши загалом режим тиші 48 разів. Про це йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

«Бойовики продовжують обстріли наших позицій, застосовуючи при цьому, окрім стрілецької зброї, міномети та гранатомети. Найбільша інтенсивність їх була в районі Горлівки. Зі стрілецької зброї та гранатометів кремлівські найманці вели провокативні обстріли по опорних пунктах сил АТО біля Майорська, Зайцевого та Новгородського. На маріупольському напрямку бойовики активізувалися неподалік Старогнатівки. По наших позиціях вони вели вогонь з БМП», – мовиться в повідомленні.

Про постраждалих в результаті обстрілів українських військовослужбовців у штабі АТО не повідомляють.

В угрупованні «ДНР» оновлених даних про ситуацію за останні години на території, яке бойовики тимчасово контролюють, не повідомили. Унеділю вдень там заявляли, що Збройні сили України стягнули техніку та особовий склад для «наступу» на півдні Донбасу. В угрупованні «ЛНР» про бойові дії не повідомляють.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Відтоді, однак, у зоні АТО сторони конфлікту вже неодноразово звинуватили одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG