Доступність посилання

ТОП новини

Гідрометцентр: морози послабшають з 25 січня


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Український гідрометеорологічний центр прогнозує послаблення морозів з 25 січня.

Як повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда, з 23 січня буде певне посилення морозів в Україні, до -13... -19 градусів. « 24 очікуємо найнижчу температуру повітря, -19... -24 градусів практично скрізь... З 25 січня ми очікуємо істотне послаблення морозів», – сказав він.

Говорячи про снігопади в центрі та на півдні України, Кульбіда зазначив, що 17-18 січня у Миколаївській, Одеській, Дніпропетровській, Херсонській і Кіровоградській областях випало 30-50 міліметрів опадів при місячній нормі 40-45 міліметрів.

Він додав, що, за останніми даними Гідрометцентру, снігопади в зазначених областях припиняться і перемістяться на північний схід в Полтавську, Сумську і Харківську області.

За словами Кульбіди, до ранку 19 січня снігопади припиняться на більшості території України, окрім цих областей, а 20 числа циклон залишить межі України.

Раніше в Державній службі України з надзвичайних ситуацій повідомляли про обмеження руху транспорту в Миколаївській, Кіровоградській, Одеській, Херсонській і Дніпропетровській областях через негоду.

XS
SM
MD
LG