Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу бойовики здійснили 47 обстрілів опорних пунктів сил АТО – штаб


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО у вівторок повідомили, що за минулу добу, 18 січня, проросійські бойовики на Донбасі 47 разів обстрілювали опорні пункти сил АТО. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Зі стрілецької зброї та гранатометів проросійсько налаштовані сепаратисти обстрілювали наші опорні пункти неподалік Мар’їнки, Пісків, Авдіївки та шахти Бутовка. На маріупольському напрямку знову загострилася обстановка в Широкині. По наших бійцях, які тримають там позиції, ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї», – мовиться в повідомленні.

Даних про постраждалих в результаті обстрілів українських військовослужбовців немає.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах повідомляють, що в понеділок увечері Збройні сили України обстріляли селище Широка Балка, розташоване на захід від Горлівки. В угрупованні «ЛНР» про обстріли за останні години не повідомляють.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Відтоді, однак, у зоні АТО сторони конфлікту вже неодноразово звинуватили одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG