Доступність посилання

ТОП новини

В Івано-Франківську через грип продовжили канікули у школах


У загальноосвітніх школах, ліцеях, гімназіях, позашкільних навчальних закладах Івано-Франківська, де з завтрашнього дня мало розпочатися навчання, продовжили канікули до 1 лютого. Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків видав розпорядження про запровадження обмежувальних заходів у зв’язку з захворюванням на грип і ГРВІ.

І хоча епідпоріг із захворюваності на грип у місті не перевищений, за словами мера, «не можна дозволити, щоб в Івано-Франківську грип розповсюджувався».

За побажанням батьків у звичному режимі працюватимуть дошкільні заклади, оскільки, за словами начальника міського управління освіти Наталії Микули, в дитсадках є окремі входи, це забезпечує обмеження контактів дітей.

На час дії обмежувальних заходів у місті будуть скорочені масові дійства.

Продовжити зимові канікули у навчально-виховних закладах Прикарпаття рекомендує і голова обласної держадміністрації Олег Гончарук, щоб зменшити захворюваність на ГРВІ і запобігти епідемії грипу. За його словами, «потрібно діяти на випередження». Відповідне доручення подане департаменту освіти і науки, керівникам районів і міст.

XS
SM
MD
LG