Доступність посилання

ТОП новини

ЮНІСЕФ вирішив підтримати ґрантами проекти в Україні на понад 12 мільйонів євро


ЮНІСЕФ допоможе дітям-переселенцям на 12,5 мільйонів євро (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:42 0:00

Цього року уряд Німеччини через представництво Дитячого фонду Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) в Україні профінансує низку проектів на суму у 12 з половиною мільйонів євро, повідомив у вівторок керівник харківського офісу ЮНІСЕФ Роман Шейко.

Ці проекти пов’язані з соціально-психологічною підтримкою, зі створенням нових місць у дитячих садках, підвищенням рівня здорового способу життя тощо, сказав він.

«Проект заходить у п’ять областей України: Харківську, Дніпропетровську, Запорізьку і частини Донецької та Луганської областей, що під контролем України. Він створюватиме нові місця в дитячих садках, де є можливість не добудовувати приміщення, а відремонтувати, завезти туди меблі, обладнання для дітей, іграшки і провести тренінги для вихователів дитсадків. Також важливо підвищувати рівень здорового способу життя, уявлення про те, наскільки це важливо і актуально для нашої країни. ЮНІСЕФ спрямує частину цих грошей на закупівлю спортивного інвентаря та організацію спортивних заходів у школах цих п’яти областей», – сказав Роман Шейко.

Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Михайло Черняк звернувся до делегації ЮНІСЕФ із проханням присвятити низку донорських проектів для тимчасових переселенців, що мешкають у віддалених районах, бо там їхнє становище скрутніше.

XS
SM
MD
LG