Доступність посилання

ТОП новини

У НАБУ повідомляють про розслідування щодо посадових осіб Нацбанку


Національне антикорупційне бюро України повідомило про розслідування кримінального провадження проти посадових осіб Національного банку.

Як повідомляє прес-служба бюро, провадження відкрите за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 364 Кримінального кодексу України, за фактом зловживання службовим становищем.

В Антикорупційному бюро наголошують, що наразі НАБУ не розслідує провадження персонально щодо голови НБУ Валерії Гонтаревої.

Як повідомили агенції «Інтерфакс-Україна» в прес-службі Нацбанку, НБУ поки що не отримував інформації від Антикорупційного бюро про початок розслідування щодо Гонтаревої через оформлений на її сина депозит у «Дельта Банку».

Раніше ЗМІ повідомляли, що старший син голови Національного банку України вивів всі гроші зі свого рахунку в «Дельта Банку» в лютому 2015 року – перед визнанням фінустанови неплатоспроможною. Днями деякі ЗМІ повідомили, що детективи Національного антикорупційного бюро розпочали розслідування щодо Гонтаревої через депозит її сина в «Дельта Банку».

XS
SM
MD
LG