Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі 6 українських військових поранені – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі загиблих серед українських військових немає, шестеро поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, на луганському напрямку вчора режим тиші не порушувався, на донецькому напрямку було відносно спокійно.

«Найбільш складна ситуація, як і раніше, залишається в районі донецького аеропорту. Зокрема, в районі Пісок відбулися дві інтенсивні перестрілки. Крім того, по всій лінії фронту від Авдіївки до Пісок був здійснений ряд дрібних провокацій», – зазначи він.

Мотузяник також повідомив, що на маріупольському напрямку поблизу Мар’їнки активізувалися бойові дії, там бойовики здійснили п’ять обстрілів.

В угрупованні «ДНР» звинувачують українських військових в обстрілі селищ Олександрівка та Трудовське біля Донецька 20 січня. В угрупованні «ЛНР» про бойові дії впродовж останньої доби не повідомляють.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Відтоді, однак, у зоні АТО сторони конфлікту вже неодноразово звинуватили одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG