Доступність посилання

ТОП новини

Яресько висловила сподівання на більшу стабільність із новим траншем від МВФ


Наталія Яресько, архівне фото
Наталія Яресько, архівне фото

Міністр фінансів України Наталія Яресько заявила в четвер, що новий транш позики від Міжнародного валютного фонду має збільшити резерви Національного банку та забезпечити кращу стабільність банківського сектору та курсу валюти.

Після участі в зустрічі президента України Петра Порошенка з директором-розпорядником МВФ Крістін Лаґард у швейцарському Давосі вона висловила сподівання, що після остаточного погодження тексту оновленого меморандуму щодо співпраці України та МВФ відбудеться успішний його розгляд на засіданні Ради директорів МВФ та надання Україні третього траншу кредиту.

За її словами, які навела прес-служба Мінфіну, в перебігу зустрічі був обговорений цей оновлений текст меморандуму та наступні кроки у програмі реформ в Україні.

Раніше в четвер, 21 січня, Порошенко і Лаґард висловили сподівання, що обговорення наступного меморандуму між Україною й МВФ буде успішним. А після зустрічі президент написав у твітері, що Україна очікує на наступний транш від МВФ наступного місяця, в лютому.

XS
SM
MD
LG