Доступність посилання

ТОП новини

Партія «Укроп» обрала тимчасового голову на час арешту Корбана


Геннадій Корбан
Геннадій Корбан

Партія «Укроп» на засіданні політради 23 січня обрала Дениса Борисенка тимчасовим головою. Про це повідомляє офіційний сайт політичної сили.

«Борисенка обрано для виконання технічних функцій із забезпечення роботи керівних органів партії згідно з її статутом та вимогами законодавства», – пояснюють в «Укропі».

Голова Волинської обласної ради, член політради «Укропу» Ігор Палицяна наголосив, що Геннадій Корбан залишається членом президії політради, а партія продовжить боротьбу за звільнення політика з-під арешту. Відразу після виходу Геннадія Корбана на свободу політрада переобере голову.

28 грудня 2015 року Дніпровський районний суд Києва вирішив змінити Корбану запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою терміном до 25 лютого 2016 року. Засідання щодо зміни запобіжного заходу тривало кілька днів.

31 жовтня 2015 року лідера партії «Укроп» затримала СБУ. Його підозрюють у причетності до викрадення людей, перешкоджанні діяльності виборчих комісій, привласненні коштів благодійної організації в особливо великих розмірах, а також створенні злочинної організації. Корбан причетність до цих злочинів відкидає.

XS
SM
MD
LG