Доступність посилання

ТОП новини

Штаб: бойовики продовжують атаки на сили АТО з різних видів зброї, за минулу добу – 29 обстрілів


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО у понеділок повідомили, що бойовики продовжують порушувати домовленості про режим тиші і здійснюють обстріли з різних видів зброї – 29 разів за минулу добу. Про це йдеться в повідомленні на сторінці у Facebook.

«По опорному пункту неподалік Мар’їнки ворог вів прицільний вогонь з гранатомета, стрілецької зброї та застосував зенітну установку. В районі Донецького летовища проросійські бойовики з гранатометів, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї обстрілювали наші опорні пункти в Опитному та Пісках. По позиціях українських військ неподалік Новгородського «працював» ворожий снайпер. Неспокійно було й неподалік Авдіївки, де окупанти з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї вели вогонь по наших укріпленнях», – мовиться в повідомленні.

Про постраждалих в результаті бойових дій українських військовослужбовців не повідомляється.

В угрупованні «ДНР» не повідомляють наразі про те, як минула ніч на територіях, які бойовики контролюють. Напередодні там заявляли, що «розвідка ДНР» має дані про підготовку для перебазування на Донбас боєприпасів з артилерійських складів у Харківській області. Сепаратисти стверджують, що озброєння ЗСУ відвезе до лінії зіткнення.

В угрупованні «ЛНР» інформації про бойові дії немає.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня вкотре заявила про домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України, цього разу з 14 січня. Однак і відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG