Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу втрат у зоні АТО серед українських військових немає – речник


©Shutterstock
©Shutterstock

Протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції під час обстрілів з боку бойовиків жоден український військовий не загинув і не був поранений. Про це повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

«За минулу добу 40 обстрілів було здійснено з боку незаконних збройних формувань сил АТО. Однак, незважаючи на обстріли, жодних втрат українські військові не зазнали», – сказав речник.

За словами Мотузяника, на донецькому напрямку бойові дії низької інтенсивності тривали минулої доби по усій лінії фронту, на маріупольському напрямку ЗСУ фіксували обстріли із застосуванням важкого озброєння і роботу снайпера, на луганському напрямку бойовики використовували стрілецьку зброю.

В угрупованні «ДНР» повідомили, що за минулу ніч не було обстрілів на територіях, які вони контролюють. Водночас так звана «народна міліція» угруповання «ЛНР» заявила, що українські силовики минулої доби обстріляли населений пункт Калинівку. Жертв і руйнувань не було, зазначили луганські сепаратисти.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG