Доступність посилання

ТОП новини

З початку доби бойовики 19 разів обстріляли опорні пункти ЗСУ – штаб


Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

У прес-центрі штабу АТО повідомили, що з початку доби, 29 січня, проросійські сепаратисти на Донбасі 19 разів обстріляли опорні пункти ЗСУ. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«На маріупольському напрямку бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів великого калібру по наших опорних пунктах в Широкіному, Старогнатівці та Красногорівці. На донецькому напрямку ворог обстріляв наші укріплення неподалік Новгородського та Луганського з БМП та великокаліберного кулемету. Неспокійно було і в районі аеропорту. Тут були обстріляні укріплення сил АТО в Пісках, Опитному та на шахті Бутівка. Активізувався ворог й на луганському напрямку. По наших позиціях неподалік Новозванівки противник вів вогонь з гранатометів та мінометів», – йдеться в повідомленні.

У штабі АТО не повідомили про постраждалих в результаті цих обстрілів українських військовослужбовців.

Раніше і у прес-центрі АТО повідомили, що проросійські бойовики на Донбасі впродовж минулої доби 71 раз обстріляли позиції українських військових, обійшлось без загиблих, але були поранені двоє бійців ЗСУ.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах повідомляють, що ЗСУ минулої ночі обстріляли райони біля Донецького аеропорту, а усього за попередню добу здійснили 153 обстріли територій, які вони контролюють.

Бойовики з угруповання «ЛНР» раніше сьогодні стверджували, що українські військові стягнули до лінії зіткнення 12 одиниць важкої техніки.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG