Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі вшанували пам’ять Іси Мунаєва


У Запоріжжі вшанували пам’ять Іси Мунаєва
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:25 0:00

У Запоріжжі на майдані Героїв революції відбулася акція «Ми різні, але ми разом», присвячена вшануванню пам’яті командира міжнародного миротворчого батальйону імені Джохара Дудаєва Іси Мунаєва, який загинув рік тому під Дебальцевом.

На площі відбувся міжконфесійний молебень за загиблим. Під час заходу його організатор, голова «Арабського центру» в Запоріжжі Науф аль-Хамдані запропонував назвати одну з вулиць міста іменем Іси Мунаєва.

Із собою учасники акції принесли портрет загиблого командира, квіти, лампадки та плакати з написами «Ми різні, але ми разом», «Слава Ічкерії», «Слава Україні» та «Донбас – це Україна».

Акція вшанування пам'яті Іси Мунаєва пройшла в понеділок, 1 лютого, і у Дніпропетровську.

Поховали Ісу Мунаєва в лютому 2015 року у Дніпропетровську, як він і заповідав. За словами бойових побратимів комбата, міжнародний миротворчий батальйон імені Дудаєва, який виступає на боці української армії, був створений завдяки зусиллям Мунаєва віддразу після російської окупації Криму. До складу формування увійшли не лише чеченські бійці, а й добровольці інших національностей.

Іменем Іси Мунаєва хочуть назвати одну з вулиць у Києві.

XS
SM
MD
LG