Доступність посилання

ТОП новини

Парламент узяв до розгляду звіт уряду – речник


У Верховній Раді України взяли до розгляду поданий увечері Кабінетом міністрів України звіт про перебіг і результати виконання програми діяльності уряду за 2015 рік, повідомив прес-секретар голови Верховної Ради Дмитро Столярчук.

«Невідкладно зареєстрували», – додав він у твітері.

Кабінет міністрів тим часом оприлюднив текст звіту на своєму сайті. Разом зі звітом оприлюднені й перелік розроблених урядом законопроектів, які перебувають на розгляді Верховної Ради, та інформації про реалізацію плану заходів для виконання програми діяльності Кабміну та урядової стратегії «Україна-2020» за 2015 рік.

Уранці в понеділок, 1 лютого, Кабінет міністрів затвердив цей звіт і подав його до Верховної Ради, повідомляв народний депутат Максим Бурбак, голова фракції партії «Народний фронт», яку очолює прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман раніше заявляв, що звіт Кабінету міністрів про підсумки його діяльності може відбутися в парламенті в період із 16 по 19 лютого. Уряд мав подати цей звіт до парламенту до вівторка, 2 лютого. А керівник фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко заявляв, що після звіту уряду може бути розглянуте й питання ротацій у Кабміні.

XS
SM
MD
LG