Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу бойовики здійснили 56 обстрілів лінії оборони сил АТО з різних видів зброї – штаб


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу АТО у вівторок повідомили, що за минулу добу, 1 лютого, проросійські бойовики на Донбасі здійснили 56 обстрілів лінії оборони сил АТО з різних видів зброї. Про це йдеться в повідомленні прес-центру на сторінці у Facebook.

«Знову найнапруженішою ситуація була неподалік Горлівки та у передмістях Донецька. Противник застосував гранатомети різних систем та кулемети великого калібру по наших опорних пунктах в Опитному, Авдіївці, Мар’їнці та шахті «Бутовка». В районі Пісків ворог також вів вогонь з мінометів», – мовиться в повідомленні.

За даними штабу, опорні пункти сил АТО бойовики також обстріляли 6 разів у Зайцеві та Майорську з мінометів, заборонених мінськими домовленостями.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах у понеділок повідомляли, що ЗСУ стягнули до лінії зіткнення 120 одиниць важкого озброєння. Станом на ранок вівторка, 2 лютого, оновленої інформації про ситуацію в районах, які контролює угруповання «ДНР», немає. В угрупованні «ЛНР» про бойові дії також не повідомляють.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG