Доступність посилання

ТОП новини

Через запланований до закриття КП «Зайцеве» за минулу добу пройшли близько 5 тисяч людей – прикордонники


Фото ілюстративне (©Shutterstock)
Фото ілюстративне (©Shutterstock)

Державна прикордонна служба України повідомляє, що за минулу добу у контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування, пасажиро-транспортний потік був доволі інтенсивним, особливо на КП «Новотроїцьке» та запланованому до закриття КП «Зайцеве». Про це йдеться на сайті відомства у вівторок.

За даними прикордонників, через «Зайцеве» пройшли 4835 людей та 1055 транспортних засобів, приблизно така ж кількість людей і транспорту були зафіксовані на КПВВ «Новотроїцьке», трохи менше на КП «Мар’їнка», найменший потік був на пункті пропуску «Станично-Луганське».

«Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування в КПВВ «Зайцеве» на оформлення на в`їзд очікувало 250 автомобілів та на виїзд 100», –йдеться в повідомленні.

Напередодні голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив, що з середи, 3 лютого, тимчасово закриють контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве». Він зазначив, що протягом останніх днів проросійські бойовики обстрілюють цей КПВВ із заборонених Мінськими угодами видів зброї.

XS
SM
MD
LG