Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі поранені 2 військових – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дійна Донбасі жоден український військовий не загинув, двоє поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, на луганському напрямку вчора було абсолютно спокійно, на донецькому зберігається неспокійна ситуація по всьому фронту.

«На північній околиці Горлівки та в Пісках противник використовував важке озброєння – 82-міліметрові та 120-міліметрові міномети. При цьому було випущено кілька десятків мінометних мін. Місце найбільш активних бойових дій – околиці Горлівки (Зайцеве, Майорськ, Новгородське), де противник вів щільний вогонь практично цілодобово», – сказав він.

Речник АТО повідомив, що на маріупольському напрямку сепаратисти кілька разів порушили режим тиші у Мар’їнці.

В угрупованні «ДНР» заявляють, що вранці українські військові обстріляли частину Куйбишевського району Донецька. В угрупованні «ЛНР» стверджують, що ЗСУ зосередили у Станиці Луганській вісім танків.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG