Доступність посилання

ТОП новини

Заступник міністра економіки Нефьодов подав у відставку


Максим Нефьодов
Максим Нефьодов

Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса Максим Нефьодов теж подає у відставку. Про це він написав на своїй сторінці y Facebook.

«Друзі, сьогодні я ухвалив важке рішення разом із міністром залишити посаду держслужбовця в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України. Ми багато досягли, планів у нас ще більше, але ми бачимо перешкоди, які не дозволяють реалізувати задумане. Я не політик, а менеджер, я на посаді доти, доки там можу приносити більшу користь країні, ніж не на посаді. Цей час сплив», – написав він.

Раніше сьогодні Айварас Абромавичус подав у відставку, заявивши, що ключовою причиною його звільнення з посади міністра став конфлікт із першим заступником керівника фракції «Блок Петра Порошенка» Ігорем Кононенком.

Міністр сказав, що Кононенко намагається розставити своїх людей в міністерстві і на підконтрольних йому підприємствах, щоб контролювати грошові потоки. Після цих заяв міністра НАБУ розпочало розслідування.

Кононенко називає ці звинувачення Абромавичуса на свою адресу спробою перекласти відповідальність за невдачі в роботі міністерства.

Інший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Клименко також заявила, що йде у відставку.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що «в цій ситуації відставка – це тікати з поля бою, а тут треба далі боротися».

XS
SM
MD
LG