Доступність посилання

ТОП новини

Турчинов: через збільшення обстрілів КПП біля Мар’їнки можуть закрити


Олександр Турчинов
Олександр Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчиновприпускає, що у зв’язку з збільшенням кількості обстрілів контрольно-пропускний пункт біля Мар’їнки на Донеччині можуть закрити.

Як повідомляє прес-служба РНБО, Турчинов наголосив, що закриття контрольно-пропускних пунктів – «не метод покарання, а форма захисту життя наших громадян, які ними користуються».

Під час перебування на контрольно-пропускному пункті біля Зайцева, робота якого була тимчасова призупинена через обстріли, Турчинов наголосив, що КПП у Зайцеві відкриють «лише після припинення обстрілів цього району» і звернув увагу прикордонників і представників СБУ «на необхідність посилити якість перевірок після відновлення роботи КПП».

Сьогодні біля КПП «Новомихайлівка», що в Мар’їнському районі Донецької області, на невідомому вибуховому пристрої підірвався автобус з пасажирами. Встановлено, що мікроавтобус «Volkswagen» їхав з Донецька до Мар’їнки, під час проходження пропускного пункту, водій, намагаючись об’їхати чергу, з’їхав з основної дороги на узбіччя і підірвався на вибуховому пристрої. Унаслідок підриву автобуса загинули три людини.

У прес-центрі штабу АТО уточнили, що мікроавтобус був на тимчасово окупованих територіях Донбасу, на відстані близько 600 метрів від контрольного пункту «Мар’їнка».

XS
SM
MD
LG