Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: для країни важлива стабільність


Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк

Дострокові парламентські вибори зараз не принесуть Україні нічого позитивного. Про це прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив в ефірі телеканалу «1+1» увечері 11 лютого.

«Що вони принесуть крім того, що у нас не буде ніяких реформ, що у нас точно настане економічний колапс, і крім того, що це не змінить систему державного управління? Зараз для країни важлива стабільність – політична та економічна. А час виборів ще настане», – вважає Яценюк.

Він також зазначив, що не боїться низьких рейтингів, бо вибори вже декілька раз довели, що шанси пройти до Верховної Ради його політична сила має.

4 лютого на засіданні Кабінету міністрів прем’єр Арсеній Яценюк заявив, що уряд працюватиме єдиною командою щодо підготовки плану дій на рік.

3 лютого Абромавичус подав у відставку з посади міністра економіки, назвавши ключовою причиною звільнення конфлікт із першим заступником керівника фракції «Блок Петра Порошенка» Ігорем Кононенком, який, за словами Абромавичуса, намагається розставити своїх людей у міністерстві і на державних підприємствах, щоб контролювати грошові потоки. Кононенко назвав ці звинувачення спробою перекласти відповідальність за невдачі в роботі міністерства.

Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження у зв’язку із заявами Абромавичуса.

XS
SM
MD
LG