Доступність посилання

ТОП новини

Луганська обласна ВЦА: у Золотому сепаратисти обстріляли опорний пункт військових, є поранені


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У Луганській обласній військово-цивільній адміністрації повідомляють, що підтримувані Росією сепаратисти обстріляли опорний пункт військових із 120-міліметрових мінометів у місті Золоте, за попередньою інформацією, одного із військовослужбовців було поранено.

У прес-службі адміністрації зауважують, що обстріл стався під час огляду робочою групою місця під облаштування автомобільного КПВВ, бойовики обстріляли опорний пункт одразу після від’їзду місії ОБСЄ, яка перебувала на місці облаштування КПВВ.

«У зв’язку із цим ми призупиняємо відкриття автомобільного пункту пропуску на невизначений термін. Для нас, у першу чергу, важлива безпека для мешканців по обидва боки лінії розмежування», – зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

На початку лютого закрили контрольний пункт в’їзду-виїзду «Зайцеве» на лінії розмежування відповідно до рішення штабу АТО через, як пояснили у Держприкордослужбі, «збільшенням провокаційних обстрілів з боку російських найманців та загрозу для життя і здоров’я мирних жителів».

XS
SM
MD
LG