Доступність посилання

ТОП новини

У ГПУ вважають піаром заяву Каська про відставку


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

У Генеральній прокуратурі вважають піаром заяву заступника генерального прокурора Віталія Каська про відставку. Про це в ефірі телеканалу «112» сказав прокурор Генпрокуратури Владислав Куценко.

«У нього в руках були всі механізми для того, щоб не просто робити заяви, а насправді продемонструвати суспільству роботу щодо міжнародного питання, щодо санкцій, боротьби з корупцією: відділ під тобою, і третє – у справі «діамантових прокурорів», – заявив Куценко.

Раніше сьогодні Віталій Касько повідомив про звільнення з посади заступника генпрокуратури України. За словами Каська, однією з причин його звільнення став перерозподіл обов’язків у Генпрокуратурі.

«Шокін (Віктор Шокін, генеральний прокурор України – ред.) забрав у мене всі функцій та інструменти вести і контролювати справи, над якими починала працювати наша команда, в тому числі й у справі так званих «діамантових прокурорів». Проте, причини того, чому у Генеральній прокуратурі більше неможливо і безглуздо працювати – вони є значно глибшими», – сказав Касько.

Він також пов’язав своє звільнення із корупцією всередині ГПУ.

XS
SM
MD
LG