Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу бойовики близько 80 разів обстріляли позиції сил АТО – штаб


©Shutterstock
©Shutterstock

У прес-центрі штабу антитерористичної операції повідомили, що за минулу добу, 15 лютого, проросійські сепаратисти на Донбасі 79 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових. Про це йдеться в повідомленні на сторінці прес-центру у Facebook.

За даними штабу, під час обстрілів бойовики використовували міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, самохідні артилерійські установки.

Під обстріли потрапили такі населені пункти та їх околиці: Зайцеве, Комінтернове, Гнутове, Широкине, Красногорівка, Мар’їнка, Майорськ, Миколаївка, Новотроїцьке, Гранітне, Новгородське, Опитне, Піски, Авдіївка, шахта Бутовка, Трьохізбенка, Сокільники.

Інформації про постраждалих в результаті бойових дій українських військовослужбовців немає.

Сепаратисти з угруповання «Донецька народна республіка» на своїх сайтах напередодні повідомили, що українські військові вдень обстріляли село Жабічеве і територію Донецького аеропорту. Луганські сепаратисти за останні години оновлених даних про території, які вони контролюють, не надають.

Тристороння контактна група у Мінську 13 січня заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG