Доступність посилання

ТОП новини

Штаб АТО: сьогодні сепаратисти 20 разів відкривали вогонь по позиціях військових


Проросійський сепаратист, архівне фото
Проросійський сепаратист, архівне фото

У штабі АТО заявляють, що сьогодні сепаратисти 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Як повідомляє прес-центр штабу, з гранатометів різних систем проросійські бойовики впродовж дня обстрілювали опорні пункти українських військових в районі Новгородського, Богданівки та Пісків, а в Опитному, Луганському та Зайцевому бойовики відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Напруженою зберігається обстановка в районі Мар’їнки. Впродовж дня противник шість разів відкривав прицільний вогонь по опорних пунктах українських Збройних Сил неподалік цього населеного пункту. Окупанти застосовували тут гранатомети та БМП. Контрольний пункт «Мар’їнка» обстріляв ворожий снайпер», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на маріупольському напрямку біля Чермалика та Старогнатівки сепаратисти вели вогонь по укріпленнях українських військових з гранатометів та БМП.

Сепаратисти з угруповання «Донецька народна республіка» на своїх сайтах заявляють, що за минулу добу українські військові 26 разів порушили режим тиші. Луганські сепаратисти про обстріли не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG