Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі один військовий поранений – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових дій на Донбасі один український військовослужбовець поранений, загиблих немає, повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Він уточнив, що військовий зазнав поранень в результаті обстрілу Мар’їнки.

За словами речника АТО, вчора на луганському напрямку підтримувані Росією сепаратисти один раз порушили режим тиші в районі Попасної, на донецькому напрямку інтенсивність бойових дій дещо знизилася.

«Однак противник продовжує обстріл практично по всьому фронту. Важке озброєння фактично не застосовується. Найбільш напружена обстановка в районі Золотого, Зайцева і Пісків», – сказав він.

Лисенко повідомив, що на маріупольському напрямку найбільш напружена ситуація залишається біля Маріїнки, де зафіксовані обстріли з гранатометів, стрілецької зброї, періодично з бронетехніки.

Сепаратисти з угруповання «Донецька народна республіка» на своїх сайтах заявляють, що українські військові вночі обстріляли селище Трудовське біля Донецька. Луганські сепаратисти заявляють, що минулої доби українські військові обстріляли село Нижнє Лозове та село Калинівка.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG