Доступність посилання

ТОП новини

Будівлю Дніпропетровської міськради розблокували – мерія


Будівлю Дніпропетровської міської ради розблокували, невідомі молодики дають свідчення поліцейським. Про це поінформували в прес-службі Дніпропетровської міської ради.

«Наразі в будівлі все спокійно. Агресивно налаштованим візитерам довелося покинути приміщення адмінбудівлі. Зараз їх опитують правоохоронці», – зазначили в прес-службі.

Водночас у прес-службі міськради поінформували, що під час блокування кабінетів посадовців міськради невідомі спортивної статури «застосували фізичну силу».

«Намагаючись пробратися до кабінету Олени Молошної, чоловіки викручували помічникові заступника руки та розбили телефон. Скаргу на протиправні дії «відвідувачів» міськради передали поліції», – заявили в прес-службі, однак прізвища постраждалого не назвали.

У міській раді також оприлюднили офіційну заяву міського голови Бориса Філатова, який назвав невідомих «тітушками».

«Громадяни спортивної зовнішності, які представилися активістами, вдерлися в будівлю мерії, повністю заблокували поверх адміністрації. Відбулося це в той момент, коли ми проводили нараду з електронного документообігу», – заявив Філатов.

Він вважає, що «молодики стали заручниками політичних амбіцій окремих депутатів».

У п’ятницю стало відомо, що Бабушкінський районний суд Дніпропетровська позбавив керівника партії «Громадська сила» Загіда Краснова посади секретаря міськради. Також рішеннями цього суду припинено повноваження трьох виконувачів обов’язки заступників міського голови Дніпропетровська – Олени Молошної, Олександра Санжари і Дмитра Погребова. Тексти судових рішень поки що не оприлюднені.

Водночас ситуація в будівлі міської ради кабінети посадовців блокували невідомі молодики спортивної статури. Одній із посадовців стало зле, її шпиталізували. Під будівлею чергувала поліція та медики.

XS
SM
MD
LG