Доступність посилання

ТОП новини

Поліція відкрила кримінальні провадження через хуліганські дії у центрі Києва


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Управління поліції у місті Києві повідомило в суботу про відкриття кримінальних проваджень через хуліганські дії у центрі Києва. Про це йдеться на сайті поліції.

«У черговій частині Головного управління Національної поліції у місті Києві зафіксовано три повідомлення про порушення закону у центрі міста: групи осіб кидали каміння у дві банківські установи та офісне приміщення. За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі до 4 років», – йдеться в повідомленні.

Фото з сайту МВС
Фото з сайту МВС
Фото з сайту МВС
Фото з сайту МВС

В поліції також зазначили, що правоохоронці докладають максимум зусиль для запобігання надзвичайним ситуаціям у Києві в день вшанування героїв Небесної сотні.

У суботу в центрі Києва протестувальники під прапорами здебільшого ОУН закидали камінням офіс компанії «СКМ» мільярдера Ріната Ахметова, а також розтрощили приміщення «Альфа-банку».

Повідомлялось також, що вони рушили до приміщення «Сбербанку Росії» в районі станції метро Арсенальна, але не змогли завдали значних пошкоджень, бо там на активістів чекав уже кордон поліції. Інформації про постраждалих чи затриманих не було.

Сьогодні в Україні вшановують пам’ять героїв Небесної сотні. Заходи розпочалися вранці у Києві біля Жовтневого палацу і триватимуть до вечора. Наразі акції, пов’язані з вшануванням пам’яті героїв Небесної сотні, проходять мирно.

ОУНівці розтрощили приміщення «Альфа-банку» на Хрещатику (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:54 0:00
XS
SM
MD
LG