Доступність посилання

ТОП новини

ДСНС: на Одещині вночі перекинувся автобус, що прямував з Росії до Молдови, 3 людини загинули


Державна служба з надзвичайних ситуацій України повідомляє, що внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса «Москва (Росія) – Кагул (Молдова)», яка сталася в ніч на неділю на трасі Київ – Одеса, три людини загинули, шість госпіталізовані.

Як повідомляє прес-служба відомства, на 375 кілометрі траси Київ – Одеса сталася ДТП за участю шести транспортних засобів, водій рейсового автобуса «Москва – Кагул» не впорався з керуванням, сталося зіткнення з двома вантажними автомобілями, припаркованими на узбіччі дороги.

«У результаті перекидання автобуса з ним зіткнувся ще один вантажний автомобіль, що став поперек дороги, в який потім в’їхав легковий автомобіль і приватний мікроавтобус», – йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, в автобусі було 37 людей, з яких два водії.

«До Ширяєвської районної лікарні госпіталізовано 6 постраждалих, з них одна людина після отримання медичної допомоги залишила лікарню. Проведено огляд інших учасників ДТП, були постраждалі з незначними травмами, які від госпіталізації відмовилися», – додають в ДСНС.

Для пасажирів автобуса створено пункт обігріву, співробітники поліції ведуть оперативно-слідчі дії.

XS
SM
MD
LG