Доступність посилання

ТОП новини

У Кривому Розі зареєстрували першого кандидата на вибори мера


Ілюстративне фото
Ілюстративне фото

У Кривому Розі на засіданні міської виборчої комісії зареєстрували першого кандидата на вибори мера. Про це рішення поінформували у вівторок в міській виборчій комісії.

За даними виборчкому, першим учасником виборчих перегонів стала самовисуванка Яна Беркут.

Під час місцевих виборів 2015 року вона балотувалась від політичної партії «Громадський Рух «Народний контроль» до Дніпропетровської обласної ради за виборчим округом №97.

Реєстрація кандидатів на участь у виборах триватиме до 3 березня.

Раніше Всеукраїнський з’їзд партії «Об’єднання «Самопомочі» підтримав кандидатуру Семена Семенченка на посаду мера Кривого Рогу.

За офіційними даними, в Кривому Розі на виборах 15 листопада 2015 року за чинного міського голову, представника «Опозиційного блоку» Юрія Вілкула проголосувало 50,21% виборців, а за його суперника, висуванця «Об'єднання «Самопоміч» Юрія Милобога – 49,79%. Різниця між кандидатами – 752 голоси. Понад два місяці у місті тривали протести «проти фальшувань результатів виборів». «Опозиційний блок» вважає ті вибори законними.

Верховна Рада України призначила позачергові вибори мера Кривого Рогу Дніпропетровської області на 27 березня 2016 року.

XS
SM
MD
LG