Доступність посилання

ТОП новини

Постраждалі внаслідок обвалу будинку в центрі Києві госпіталізовані


Постраждалі внаслідок обвалу будинку в центрі Києва госпіталізовані до Київської міської клінічної лікарні №17.

Про це журналістам на місці події повідомив перший заступник голови управління ДСНС у Києві Олег Омельчуцький. За його словами, рятувальники завершують відкопувати шостого постраждалого, який теж живий і в змозі спілкуватися з рятувальниками.

Також він додав, що рятувальники працюватимуть, поки не розберуть всі завали, щоб пересвідчитись, що під ними більше немає людей, – повідомляє УНІАН.

У четвер ​у центрі Києва на вулиці Богдана Хмельницького в одному з будинків обвалилися кілька поверхів, під завалами опинилися будівельники. У ДСНС уточнили, що у відселеному п’ятиповерховому будинку під час розбирання внутрішньої стіни стався обвал перекриттів з п’ятого по перший поверх.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що будівельні роботи в будинку, в якому сьогодні стався обвал перекриттів, відбувалися з порушенням техніки безпеки і без будь-яких дозвільних документів. Київська місцева прокуратура №10 відкрила кримінальне провадження за фактом обвалу будинку за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення правил охорони праці, що спричинило тяжкі наслідки).

XS
SM
MD
LG