Доступність посилання

ТОП новини

Трамп отримав ще одного союзника на президентських перегонах у США


Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп
Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії Дональд Трамп

Колишній учасник президентських перегонів у США, губернатор штату Нью-Джерсі Кріс Крісті офіційно підтримав свого колишнього суперника – Дональда Трампа. На думку Крісті, у Трампа більше шансів на перемогу в листопаді, ніж у інших кандидатів, які борються за номінацію від Республіканської партії.

Як повідомляє VOA, про позицію Крісті стало відомо в п’ятницю 26 лютого – він став першою великою партійною фігурою, яка підтримала будівельного магната-мільярдера. Виступаючи на прес-конференції в Техасі до початку зустрічі Трампа з виборцями, Крісті заявив, що у саме у Трампа є найбільші шанси на перемогу в боротьбі з демократичним кандидатом – колишнім держсекретарем США Гілларі Клінтон.

На думку Крісті, «немає нікого, хто краще підготовлений, ніж Трамп, до того, щоб забезпечити Америці сильне керівництво, якого країна потребує як у внутрішній політиці, так і в усьому світі».

Підтримка Крісті може надати кампанії Трампа додаткового імпульсу напередодні «супервівторка» – боротьби за номінацію в 12-ти штатах, де відбудеться наступне коло виборчих перегонів.

Напередодні в Х’юстоні відбулися теледебати республіканських кандидатів. Особлива увага була приділена імміграційним питанням, політиці США на Близькому Сході і неопублікованим податковим деклараціям кандидатів.

Сперечаючись із суперниками, Трамп повторив про свої плани боротьби з нелегальною імміграцією.

Його найближчі суперники – сенатори від штату Флорида Марко Рубіо і штату Техас Тед Круз – звинуватили Трампа в залученні нелегальних іммігрантів до будівництва його деяких дорогих проектів. Обидва кандидати нагадали, що Трамп був змушений заплатити штаф в розмірі одного мільйона доларів.

Президентські вибори у США призначені на 8 листопада 2016 року.

XS
SM
MD
LG