Доступність посилання

ТОП новини

Миколаїв: 4 людини загинули у ДТП за участі поліцейського


У Миколаєві 28 лютого сталася ДТП за участі правоохоронця, внаслідок якої загинули четверо людей, повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

«28 лютого приблизно о 6 ранку до чергової частини Заводського відділу поліції Миколаєва надійшло повідомлення про скоєння дорожньо-транспортної пригоди за участі правоохоронця, в якій загинуло чотири людини: двоє чоловіків 25-ти та 24-х років, і дві жінки, студентки», – мовиться у повідомленні.

«Водія, із діагнозом політравми, госпіталізовано до медичного закладу, відібрані біоматеріали, очікується на результати експертизи», – зазначили у Нацполіції.

За попередніми даними, 23-річний водій автомобіля BMW, співробітник поліції охорони, не впорався з керуванням та зіткнувся із двома припаркованими автомобілями – мікроавтобусом та легковиком.

За фактом ДТП прокуратура Миколаївської області почала кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Ця стаття передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права керувати автомобілем.

XS
SM
MD
LG