Доступність посилання

ТОП новини

Тука: обстріли на Луганщині посилюються з кожним днем


Георгій Тука
Георгій Тука

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявляє, що обстріли на Луганщині посилюються з кожним днем.

«З кожним днем обстріли на Луганщині, на жаль, лише посилюються. Загострення ситуації в регіоні зводить нанівець будь-які обіцянки терористів за Мінськими домовленостями», – цитує Туку прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації на офіційній сторінці в Facebook.

В адміністрації зауважують, що 1 березня підтримувані Росією сепаратисти з автоматичних гранатометів близько 15:30 обстріляли з Первомайська (підконтрольного угрупованню «ЛНР») позиції 59-ї бригади на околицях Попасної, а близько 16:40 – околиці Новотроїцького. Жертв і руйнувань немає.

Раніше сьогодні речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що вчора троє військових загинули внаслідок підриву автомобіля з військовослужбовцями ЗСУ на дорозі Гірське-Лисичанськ, двоє поранені, ще троє поранені під Трьохізбенкою, де під обстріл з гранатомета потрапила мобільна група.

Сепаратисти з угруповання «ЛНР», що контролює частину Луганщини, заявляють, що українські військові вчора обстріляли позиції біля села Червоний Лиман, а також околиці сіл Калинівка та Логвинове. Про жертви не повідомляється.

Сьогодні у Мінську проходить чергове засідання Тристоронньої контактної групи з урегулювання конфлікту на Донбасі.

XS
SM
MD
LG