Доступність посилання

ТОП новини

До Дніпропетровська доправили двох поранених під Мар’їнкою військових – лікарі


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

До Дніпропетровська, до обласної лікарні імені Мечникова, доправили двох поранених під Мар’їнкою військових. Про це повідомив головний лікар лікарні Сергій Риженко.

За його словами, обоє військових потрапили під мінометний обстріл у вівторок, 1 березня.

«Осколки в голові, шиї, гайморовій пазусі, легені, вибите око. Кілька бригад хірургів, анестезіологів, сестер працювали всю ніч», – поінформував головний лікар.

З початку бойових дій на Донбасі Дніпропетровська обласна клінічна лікарня імені Мечникова прийняла на лікування понад 2 тисячі бійців.

Раніше сьогодні речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив, що за минулу добу в зоні бойових дій на Донбасі троє українських військових загинули, 14 поранені. Зокрема, за даними Лисенка, на маріупольському напрямку сепаратисти проявляють найбільшу активність в Мар’їнському районі, а також на ділянці фронту Чермалик – Широкине.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» заявляють, що українські військові вранці обстріляли селище Старомихайлівка біля Донецька. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» заявляють, що українські військові обстріляли позиції біля села Червоний Лиман, а також околиці сіл Калинівка та Логвинове. Про жертви не повідомляється.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

Сьогодні в Мінську проходить чергове засідання Контактної групи.

XS
SM
MD
LG