Доступність посилання

ТОП новини

Підозрювана у вбивстві дитини в Москві назвала свій вчинок помстою Путіну


Гюльчехра Бобокулова
Гюльчехра Бобокулова

Гюльчехра Бобокулова, підозрювана у вбивстві чотирирічної дівчинки в Москві, заявила, що таким чином вона мстилася президенту Росії Володимиру Путіну за бомбардування в Сирії. Про це вона каже на відео, розміщеному в YouTube.

«Путін бомбить літаками», – сказала вона і додала, що серед загиблих від авіаударів є діти.

На питання про те, коли у неї виник план убити дитину, Бобокулова відповіла: «Тільки місяць тому. Дивлюся, там бомби ...».

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков пояснив ці заяви Бобокулової її «неосудністю» і закликав ставитися до її слів «відповідним чином». При цьому він зазначив, що висновки про причини вчинку обвинуваченої не слід робити до закінчення слідства.

Гюльчехра Бобокулова була затримана 29 лютого біля станції метро «Жовтневе поле» в Москві, в руках у неї була відрізана голова дитини. Пізніше слідчі заявили, що жінка працювала нянею чотирирічної дівчинки. За версією слідства, дочекавшись, коли батьки підуть, вона вбила дитину і підпалила квартиру. Бобокулова зізналася в скоєному.

Суд заарештував Бобокулову на два місяці. Очікується, що 4 березня їй висунуть обвинувачення у вбивстві, підпалі і завідомо неправдивому повідомленні про теракт.

XS
SM
MD
LG