Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі 8 військових поранені – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

За минулу добу внаслідок бойових бій на Донбасі загиблих серед українських військовослужбовців немає, вісім поранені, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

За його словами, вчора на луганському напрямку між Трьохізбенкою та Красним Лиманом, відбулося бойове зіткнення між силами АТО та підтримуваними Росією сепаратистами.

Лисенко також повідомив, що на донецькому напрямку найскладніша ситуація зберігається на Світлодарській дузі, по периметру окупованої Горлівки та на ділянці фронту Авдіївка – Опитне – Піски.

За даними речника АТО, на маріупольському напрямку сепаратисти порушили режим тиші у Мар’їнці, Старогнатівці та Широкині.

Водночас сепаратисти з угруповання «ДНР» на своїх сайтах заявляють про тридцять одне порушення режиму тиші з боку українських військових за минулу добу. Сепаратисти з угруповання «ЛНР» звинувачують українських військових в обстрілі району Красного Лиману минулої доби.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG