Доступність посилання

ТОП новини

Федерація футболу Криму працюватиме в Херсоні – Куніцин


Федерація Футболу Криму може відновити свою роботу на материковій частині України. Про це повідомив віце-президент Федерації футболу України Сергій Куніцин на своїй сторінці у Facebook.

«Відбулося засідання виконкому ФФУ. Серед важливих рішень варто виділити відтворення Федерації футболу Криму, що тепер розташовуватиметься в Херсоні», – повідомив Куніцин.

11 березня під час XVIII Конгресу ФФУ президент організації Андрій Павелко висловив підтримку кримчанам.

«Щиро піклуючись про наших кримчан, ми провели в Херсоні турнір «Крим – це Україна». Підтримуємо ініціативу переїзду Кримської федерації футболу до Херсонської області, де вимушено проживає велика кількість переселенців із Криму», – цитує Павелко сайт ФФУ.

В Україні вже озвучували пропозиції щодо відновлення кримського футболу на материковій частині. Так, про намір реанімувати «Таврію» на материковій Україні колишній президент цього клубу Сергій Куніцин заявив наприкінці травня 2015 року. Тоді він сказав, що це важливо як зі спортивної точки зору, так і з політичної, оскільки цей крок підкреслить, що Крим – частина України. 18 червня 2015 року Федерація футболу України офіційно доручила Куніцину відродити сімферопольський клуб.

XS
SM
MD
LG