Доступність посилання

ТОП новини

Апеляційний суд переніс розгляд скарги адвокатів Корбана на 15 березня


Геннадій Корбан під час засідання суду, 25 січня 2016 року
Геннадій Корбан під час засідання суду, 25 січня 2016 року

Апеляційний суд Києва переніс на 15 березня розгляд скарги адвокатів лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана на рішення про продовження терміну його арешту.

«З метою ознайомлення із поданими документами колегія суддів ухвалила: відкласти розгляд апеляційної скарги, поданої на ухвалу Дніпровського районного суду міста Києва про продовження строку тримання під вартою», – йдеться у повідомленні прес-служби суду.

Водночас, як зазначила речниця «Укропу» Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook, засідання відкладене у зв’язку з необхідністю дослідити оригінали документів, копії яких сторона обвинувачення додала до свого клопотання про продовження терміну арешту Корбана.

На думкузахисників, жодна з копій не була посвідчена належним чином і не могла вважатися доказом, додала Кравчук.

Засідання суду розпочнеться у вівторок, 15 березня, о 10:30.

28 грудня 2015 року Дніпровський районний суд Києва вирішив змінити Корбану запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою терміном до 25 лютого 2016 року. 22 лютого суд продовжив термін перебування Корбана під вартою до 15 квітня.

31 жовтня 2015 року лідера партії «Укроп» затримала СБУ. Його підозрюють у причетності до викрадення людей, у створенні злочинної організації, перешкоджанні діяльності виборчих комісій та привласненні коштів благодійної організації в особливо великих розмірах. Корбан причетність до цих злочинів відкидає.

XS
SM
MD
LG