Доступність посилання

ТОП новини

МЗС рекомендує українцям під час поїздок до Туреччини зважати на рівень терористичних загроз


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Міністерство закордонних справ України наполегливо рекомендує громадянам України, які планують поїздки до Туреччини, або вже перебувають на її території, зважити на високий рівень терористичних загроз в цій країні.

«Під час перебування на території Туреччини громадянам України слід виявляти підвищену пильність і обережність, по можливості, уникати відвідання місць масового скупчення людей (культових споруд, відомих історичних пам’яток, великих торговельно-розважальних комплексів) та перебування поряд з адміністративними будівлями, поліцейськими установами, обмежити користування місцевим громадським транспортом, завжди мати при собі документи, які посвідчують особу», – йдеться в повідомленні.

Вибух в столиці Туреччини Анкарі прогримів ввечері 13 березня біля автобусної зупинки, розташованої поблизу парку Гювен на площі Кизилай, ключовому транспортному вузлі і торговому районі. За попередніми даними, вибухівка спрацювала в одному з автомобілів. Полум’я охопило також транспортні засоби поруч. Турецькі чиновники повідомили про щонайменше 34 загиблих, ще 125 поранених в результаті вибуху.

XS
SM
MD
LG