Доступність посилання

ТОП новини

Суд звільнив Корбана під домашній арешт


Геннадій Корбан під час засідання суду у Києві, 25 січня 2016 року
Геннадій Корбан під час засідання суду у Києві, 25 січня 2016 року

Дніпровський райсуд Києва змінив лідеру партії «Укроп» Геннадію Корбану запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт.

Таким чином, задовільнив клопотання сторони захисту Корбана.

Розгляд клопотання відбувався в закритому режимі, проте на засіданні були присутні кілька депутатів. Як повідомив народний депутат Ігор Луценко, електронний браслет щодо Корбана не застосовували, проте є зобов'язання перебувати за місцем проживання.

Раніше сьогодні Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення Дніпровського райсуду про продовження арешту лідера партії «Укроп» Геннадія Корбана до 15 квітня.

28 грудня 2015 року Дніпровський районний суд Києва вирішив змінити Корбану запобіжний захід з домашнього арешту на тримання під вартою терміном до 25 лютого 2016 року. У лютому суд продовжив термін перебування Корбана під вартою до 15 квітня.

31 жовтня 2015 року лідера партії «Укроп» затримала СБУ. Його підозрюють у причетності до викрадення людей, у створенні злочинної організації, перешкоджанні діяльності виборчих комісій та привласненні коштів благодійної організації в особливо великих розмірах. Корбан причетність до цих злочинів відкидає.

XS
SM
MD
LG