Доступність посилання

ТОП новини

Поліція відкрила провадження через сьогоднішній інцидент в будівлі фінкомітету Ради


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поліція відкрила кримінальне провадження через сьогоднішній інцидент в будівлі комітету Верховної Ради України.

Як повідомляє прес-служба управління Національної поліції в Києві, сьогодні о 15:20 надійшло повідомлення від служби охорони про те, що в приміщення будівлі комітету Ради увірвалося близько 50 людей.

«Станом на 16:30 невідомі пішли з адмінбудівлі. На місці події працює слідчо-оперативна група Печерського управління поліції», – йдеться у повідомлення.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Раніше сьогодні на засідання комітету Верховної Ради з питань фінансової політики та банківської діяльності, на якому розглядалися законопроекти про реструктуризацію валютних кредитів, увірвалися мітингувальники.

У лютому Кабінет міністрів України вніс у Верховну Раду два законопроекти, спрямованих на реструктуризацію іпотечних кредитів – законопроект №4004 про реструктуризацію зобов’язань громадян України за кредитами в іноземній валюті, отриманих на придбання єдиного житла (іпотечні кредити), і законопроект № 4005 про внесення змін до Податкового кодексу (щодо реструктуризації зобов’язань громадян України за кредитами в іноземній валюті, отриманих на придбання єдиного житла (іпотечні кредити).

XS
SM
MD
LG